Абе за дрифт не стават наще кораби но за драг не съм съгласен ,че не стават.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дрифт с кораб :D
Collapse
X
-
Стават, ако е на твоите килограми колата.... Или поне близко.
Примерно съм пробвал със Хонда Сивик Купе 1.5 VTEC 4X4 , естествено имаше доста подобрения по двигателя и чип. Но и аз имам чип, спортен филтър и смъкнат катализатор и средно гърне, но въпреки това стабилно ме очеса. Пусках се с друга такава, само че не беше 4х4 пак със подобни подобрения, тръгвам преди него но ме застига. Така че по това съдя , че не е много добра срещу малко бегачки.Last edited by RoMAN; d.m.y г., 01:11.
Comment
-
Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщениеДо някъде си прав но дали тая хондичка ще бяга колкото нас извън градско на магистралата аз мисля че ще се зачуди какво прави там.Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от Connor Покажи съобщениеПусни я със една 156 1.9JTD 2001 със чип да видиш дали не е бавнаAlfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
отностно дрифта.... аз имам 166.. и дрифта е уникален с нея ... правя доста често и мога да кажа че е мн по лесно от малките коли.... 166 поднася и се вкарва лесно в пътя... кой неверва да направиме едно дрифт събиранеsigpicАлфа Ромео 166 2.0 16в тс - зелената красавица
Comment
Comment